Termeni si conditii

Regulament de participare

 

TERMENI SI CONDITII

  1. X3M REAL ESCAPE ROOM– Termeni si conditii de participare

1.1 Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia clientilor sai, termenii si conditiile de participare la jocul X3M Real Escape Room organizat de Teatrul Ancuta.

1.2 Pentru participare Clientul trebuie sa accepte termenii si conditiile prezentate in acest document.

 

  1. Termeni si conditii de urmat inainte de a intra in Camera

2.1 Toate bunurile pe care le detineti asupra dumneavoastra, cum ar fi: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, nu vor putea fi folosite in timpul jocului.

2.2 Avem rugamintea de a ajunge cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a evenimentului.

2.3 Participantii care intarzie vor fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in Camera. Nu se permite intrarea in Camera fara efectuarea in prealabil a instructajului.

 

  1. Termeni si conditii de urmat in Camera

3.1 Conceperea scenariului pentru jocul de evadare a fost realizat cu respectarea tuturor masurilor de precautie necesare. Scenariul nu contine elemente sau obiecte daunatoare pentru participant; orice actiune voluntara sau involuntara a participantilor provocatoare de suferinte fizice sau psihice intra in responsabilitatea acestora.

3.2 Jocul se bazeaza pe solutii rationale si deductie, nu necesita abilitati sau cunostinte speciale si nu este necesara utilizarea fortei, a unor cascadorii sau a oricaror metode violente. Solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere.

3.3 Participatii isi dau acordul de a fi supravegheati pe camerele audio-video pe perioada jocului.

3.4 Toate stricaciunile sau deteriorarile produse obiectelor din camera sau camerei in sine sunt responsabilitatea jucatorilor si vor fi reparate sau inlocuite de catre acestia, indiferent de natura lor. Contravaloarea reparatiei este de 150 de lei in cazul oricarui obiect. In cazul in care nu mai pot fi reparate, se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate, iar acestea vor ramane in posesia echipei X3M, nefiind returnate jucatorilor.

3.5 Copiii cu varste pana la 18 ani trebuie insotiti in camera de unul din parinti sau tutori ori vor fi insotiti de un membru al echipei X3M. Copiii cu varste intre 8 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui in vederea participarii la eveniment.

3.6 Evenimentul inceteaza in maxim 60 de minute de la intrarea in camera, indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera.

3.7 Pentru a rezolva jocurile, trebuie citite mesajele din dreptul puzzle-urilor.

3.8 Va rugam nu deplasati paravanele sau peretii de lemn. Nu fac parte din joc.

3.9 Va rugam nu mutati mobilierul.

3.10 Va rugam nu umblati la echipamentele electrice, camerele de supraveghere si lumini. Nu fac parte din joc.

3.11 O cheie deschide un singur lacat. Va rugam, dupa deschidere, sa lasati cheia in lacatul care i se potriveste.

3.12 Lacatele si restul obiectelor marcate cu galben nu se deschid si nu fac parte din joc, fiind destinate exclusiv pentru uzul intern al echipei X3M.

3.13 Nu este permis accesul in camera cu instrumente de scris. Tot ce va este necesar pentru a scrie va este pus la dispozitie in camera. Va rugam sa scrieti doar pe foaia alba, nu pe pergamente sau harti.

3.14 Va rugam nu fortati mecanismele, lacatele sau puzzle-urile din lemn. Acestea se deschid usor, conform instructiunilor.

3.15 Aveti dreptul sa solicitati patru indicii.

3.16 Participantii sunt de acord sa pastreze confidentialitatea jocului. Fotografierea si inregistrarea video in interiorul camerei este interzisa.

 

  1. Declaratie

Prin particiarea la acest joc, eu, Clientul declar ca:

4.1 Am inteles instructiunile jocului si ca nu voi intreprinde nicio actiune care sa-mi provoace mie sau celorlalti suferinte fizice sau psihice.

4.2 Am inteles ca niciun obiect din camera nu este menit a fi folosit sau tratat cu violenta si declar ca repararea in totalitate a deteriorarilor produse va intra in intregime in responsabilitatea mea. In cazul in care nu mai pot fi reparate, voi achita contravaloarea obiectelor deteriorate.

4.3 Am inteles ca jocul de evadare nu este recomandat femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de boli de inima, hipertensiune, claustrofobie, epilepsie sau alte patologii similare si declar ca imi asum raspunderea in cazul in care decid sa particip, in ciuda acestei recomandari.

4.4 Inteleg ca echipa X3M Real Escape Room poate decide incetarea jocului in orice moment, daca observa ca nu au fost respectate instructiunile de participare.

4.5 Utilizarea, copierea, distribuirea sau publicarea unor opere creative asemanatoare cu jocul X3M Real Escape Room sunt interzise.

 

Ei au evadat, incerca si tu!