Team building

Team Building in Ploiesti la X3M Real Escape Room

Căutați o activitate nouă de team building in Ploiesti și nu știți ce să alegeți? Team Building X3M Real Escape Room Ploiesti
Vreți să socializați împreună cu echipa într-un mod constructiv și distractiv?

Vă așteptăm să evadați din Capcana Piraților, un joc real de evadare din cameră – X3M Real Escape Room – organizat de Teatrul Ancuța.

Ne-am gândit cum să vă testăm cât mai revigorant modul în care lucrați împreună și să vă facem să vă demonstrați spiritul de echipă în singurul și cel mai incitant joc team building din Ploiești!

Mai mult, oferim companiilor oportunitatea de a le analiza și îmbunătăți angajaților calitățile de comunicare, organizare, gândire sub presiune, creativitate și logică, într-un scenariu de team building captivant: jucătorii sunt închiși în cabina căpitanului pe un vas de pirați și au 60 de minute să evadeze, pentru a nu fi vânduți ca sclavi.

După cele 60 de minute în care puteți evada, veți participa la o sesiune de feedback, unde echipa noastră vă va analiza mișcările, deciziile și ce ați fi putut face ca să scăpați sau motivul pentru care ați scăpat atât de repede. Puteți si opta pentru un feedback din partea unui psiholog, pentru fiecare membru al echipei – psiholog Ploiesti.

Ca să evadați din Capcana Piraților aveți nevoie de calități precum:

  • Comunicare – Nu veți scăpa dacă nu împărtășiți cu membrii echipei informațiile pe care le găsiți.Team Building X3M Real Escape Room Ploiesti
  • Leadership – Echipele fără leaderi au foarte mici șanse să evadeze.
  • Urmați leaderul – Prea mulți leaderi în grup care se contrazic pentru decizii nu vă ajută să evadați.
  • Gândire laterală (out of the box) – Doar așa scoți la iveală ce alții nu văd.
  • Ascultați – Fiecare membru al echipei poate descoperi un indiciu important, nu doar leaderul.
  • Fiți uniți – Real escape room este un joc de echipă. Lucrați împreună ca să evadați.
  • Fiți siguri că grupul vostru poate evada! – Nu abandonați, indiferent de cât timp v-a rămas! Adrenalina vă ajută să rezolvați jocul mai repede și mai bine.
  • Admiteți că ați greșit – Cu cât cel care a greșit recunoaște mai devreme, cu atât posibilitatea de a evada este mai aproape.

Pentru mai multe informații despre aceasta activitate de team building și prețuri promoționale ne puteți contacta la:

Telefon: 0725 19 49 19
E-mail: contact@realescape.ro
Str. Romană, nr. 106, Etaj 1, Ploiești – la Teatrul Ancuța

Sau rezerva acum!

 

Ei au evadat, incerca si tu!